Fes la teva comanda

Trobareu, d’una banda els formats en què servim el nostre pollastre ecològic Debosc, i de l’altra els productes ecològics d’horta que tenim gairebé al llarg de tot l’any.*

Si voleu saber quins aliments tenim durant la temporada d’estiu o hivern, demaneu-nos el llistat.

Ompliu el formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres per detallar el dia i lloc d’entrega.

Servim cada dimecres/dijous totes les comandes formalitzades fins divendres a les 12h.

*Hi ha productes d’horta que només els cultivem durant uns mesos (estiu o hivern) de manera que no els podem servir al llarg de tot l’any.


 
CF029868.jpg

La teva cistella

PES ENTRE 2,4 KG – 3,4 KG
PES ENTRE 2,4 KG – 3,4 KG
PES ENTRE 2,4 KG – 3,4 KG
PES ENTRE 2,4 KG – 3,4 KG
PES ENTRE 2,4 KG – 3,4 KG
PES ENTRE 2,4 KG – 3,4 KG
Indica'ns carrer, pis, porta, codi postal i província

 

Condicions entrega pollastre per comandes fetes online:

10 % IVA no inclòs.
Comanda mínima 4 pollastres. Sempre us entregarem un albarà on hi consta el número total de pollastres Debosc que us hem servit així com el pes de cada un d’ells.

Els pollastres Debosc  us els servim envasats en una safata fabricada a partir de blat de moro i fibra de cel·lulosa. La safata es 100% biodegradable i compostable. En un període de 4 a 12 setmanes resta totalment degradada. Es diposita al contenidor de fracció orgànica. El recobriment del pollastre en safata es fa amb film de plàstic transparent.

Els menuts (fetge, cor, pedrer i coll) i potes* del pollastre Debosc els entreguem envasats a part i dins la mateixa safata. *sempre que sigui possible

Notes: El pes del pollastre Debosc no és sempre el mateix. Pot variar entre els 2,4kg i els 3,4kg. En el formulari de comanda s’ha fet un càlcul del preu en funció d’una pes mitjà de 2,9kg. El preu final del pollastre Debosc es calcula en funció del pes real. En el cas que el pollastre pesi més de l’estimació de 2,9 kg, des de Debosc assumirem la diferència del cost. En cas de que el pollastre Debosc pesi menys de 2,9kg i per tant se us hagi cobrat més del que pesa, us retornarem la diferència de l’import en un termini màxim de 30 dies. El retorn es farà via transferència bancària. Aquestes condicions només són vàlides per les vendes realitzades mitjançant la web i pagades per avançat.


Condicions d’entrega productes d’horta fetes online:

4 % IVA no inclòs.
Juntament als productes d’horta sempre us entregarem un albarà on hi costa, d’una banda les quantitats i pes de cada un dels productes entregats i de l’altra la informació sobre la manera més adient de conservar en òptimes condicions cada un dels aliments de la vostra comanda.

Les comandes sempre us les entreguem en capses retornables que nosaltres mateixos us facilitem. En cas d’utilitzar embolcalls aquests sempre són reutilitzables i preferentment de materials orgànics.

El cost del transport refrigerat es concreta en funció de la zona d’enviament, el volum i pes de la comanda. Us el facilitarem sense compromís tan aviat com tinguem les dades de l’entrega.

 
CF029124.jpg