Nosaltres

 
CF029151.jpg
 
 

La Núria

Va créixer en una ciutat gran, Terrassa. Abans dels 30 anys, vivia una doble vida: pels matins, sabates de taló i el càrrec d’executiva en una gran corporació, a les tardes, botes altes i horticultora, feinejant a l’hort d’autoconsum que tenia als afores de la ciutat.

L’ideal de la Núria era cultivar de forma saludable i també ecològica però el fet d’haver d’agafar el cotxe per arribar a l’hort li trencava els esquemes de sostenibilitat i coherència vers el medi natural.

Després d’uns anys llegint molt i practicant el cultiu ecològic d’hortalisses, va anar a completar la seva formació en agricultura i ramaderia a l’escola agrària del Solsonès. A partir de llavors començà amb el seu primer ramat de pollastres i gallines alhora que cultivava diversitat d’hortalisses i plantes medicinals en el seu hort d’autoconsum.

 
CF029859.jpg
CF029862.jpg
 

En Toni

Nascut a Barcelona, des de sempre ha tingut clar que ha d’existir una manera de fer les coses de forma coherent i respectuosa cap a les persones i el nostre entorn.

Aviat va veure que aquesta manera de viure la podria dur a terme vivint a les muntanyes del nord del Solsonès i d’aquí que comencés un projecte d’agricultura conscient a inicis de l’any 2006. S’ocupa majoritàriament de la part del cultiu de les terres i de la seva gestió en termes agroecològics.

 
 

En Roc

El petit de la casa nascut al 2015 i el que ens recorda cada dia la importància d’educar-lo en valors de respecte cap a l’entorn que ens envolta, siguin animals o plantes. Amb el Roc veiem clarament que hem de retornar a la Natura tots els beneficis que ella ens aporta.

Igual que amb el nostre fill, volem fer partícip a tothom d’aquest projecte d’Agroecologia Conscient que viu el present i mira cap un futur coherent, respectuós i saludable de veritat.

 
CF029266.jpg
 
CF029125.jpg